74 lag deltok i massemønstringen i Støren idrettspark.

– Dette har vi sett frem til. Vi hadde et håp om å gjøre det bra, og det gikk også, jublet sjetteklasseelever fra Støren barneskole etter å ha gjennomført sine runder i idrettsparken.

Og Alfred Olsson, Doctor Numeri, Lukas Barø Høya, Maja Midthjell, Lilien Gabcik, Ugne Bruvyte, Erlend Stamnli og Milla Åsvold hadde grunn til å juble. Laget løp først over målstreken i det aller første heatet da stafetten ble innledet.

Alfred Olsson løp ankeretappen for Støren barneskole lag 1.

Løperne fikk stor oppmerksomhet, for det var mange som ville se hvordan starten og løpet foregikk, og på tribunen satt hundrevis av deltakere og tilskuere.

– Det er mange som er spente her nå. Det er naturlig, men det er mest glede over arrangementet, sa Marita Ranøyen som er lærer for sjetteklassinger som var i aksjon fra Støren barneskole.

Lærer Marita Ranøyen holdt styr på elever fra Støren barneskole. 6.trinnet stilte med hele seks lag.

Men det ikke ikke lang tid før elevene slapp seg løs. I tur og orden ble tolv heat sendt av gårde, fra 6. trinn og til og med ungdomsskolen. Hans Enlid brukte startpistolen og fikk hjelp av en rekke kolleger fra frivilligsentralen til å gode orden på start, tidtaking og målgang.

Tinestafetten har en lang og rik historie som startet på midten av 1990-tallet. Til sammen løper rundt 110.000 elever fordelt på nesten 300 steder i hele landet – dette gjør Tinestafetten til verdens største stafett. I løpet av 26 år har over 1.9 millioner elever deltatt.

I Støren idrettspark var elever fra Midtre Gauldal og Melhus samlet tirsdag.

Her er bilder fra arrangementet:

Elever fra Singsås skole. Foto: Bjørn Ivar Haugen
Foto: Haben Welday
Evander Angell og venner fra 6.trinn på Brekkåsen skole. Foto: Haben Welday