Jeg vil bruke tidligere statsminister Gro Harlem Brundtlands påstand fra 90-tallet i min beskrivelse av innbyggerne i Midtre Gauldal: «Det er typisk for en Midtre Gauldaling å være god».

Vi har Magnar Solberg, Marit Bjørgen, Jenny Enodd, Andres Fjorden Ree, Magnus Reiten, Andre Sotberg, Ingrid Vingelen-Digre, Sigrid Haanshus med mange flere. Enkeltpersoner, klubber og foreninger som legges merke til langt utenfor kommunens, fylkets ja til og med landets grenser; sangere, skyttere, motorcrossere og mye mer. Vi har arrangementer rundt om i hele kommunen som tiltrekker seg publikum fra et stort omland, arrangert av både frivillige og profesjonelle med arrangørkompetanse mange kan misunne oss.

Store prestasjoner og suksess er aldri noe «one man show». Et talent når ikke sitt potensiale alene. For å oppnå toppresultater krever det innsats av mange personer og ildsjeler over tid. Som Marit har uttalt så var hun avhengig av at noen kjørte løyper som hun kunne trene i, engasjerte trenere, noen som stekte vaffel, lagde kveldsmat og smurte ski. Med den merittlisten av store navn som Midtre Gauldal klarer å levere så er det tydelig at vi har mange engasjerte, positive, målrettede og kompetente innbyggere som til sammen utgjør sterke fellesskap hvor den enkelte kan lykkes. Jeg vil bruke så sterke ord som at vi er fantastiske!

Nå tenker jeg det er på høy tid å ta innbyggerne med på lag. Informere, engasjere, planlegge og utvikle Midtre Gauldal sammen med alle som bor her til innbyggerne og kommunens beste. De store oppgavene løser vi best sammen. Vi har forutsetninger til å bli en av de beste kommunene å bo og leve i. Både utfordringer og muligheter må vi gripe tak i. Vi ønsker å skape gode fellesskap og inkluderende lokalsamfunn sammen med hele kommunen vår.

Mener du som oss i Midtre Gauldal Arbeiderparti at innbyggerne i Midtre Gauldal bør få større plass i den videre utviklingen av kommunen vår, så gi oss gjerne din stemme i kommune- og fylkestingsvalget.

Godt valg!

Trude Heggdal, Midtre Gauldal Arbeiderparti

Trude Heggdal, Arbeiderpartiet,