Kinonytt

Violent Night

15 år, 1t 51min, Sort komedie, Action, Thriller

Et blodig og eksplosivt juleeventyr fra Tommy Wirkola!

Betydningen av å være på Julenissens snille- eller slemmeliste har aldri vært større i denne sorte julekomedien fra Tommy Wirkola.

Violent Night. Foto: Allen Fraser

En gjeng kjeltringer planlegger å bryte seg inn i en rik families herskapshus, på selveste julekvelden. Banden, med John Leguizamo i spissen, har alt kartlagt for det perfekte brekket, helt til en uventet gjest dukker opp gjennom pipen. Julenisssen (David Harbour) er utslitt på årets mest hektiske kveld, og orker egentlig ikke forhindringer som en gjeng usle kriminelle. Når hele familien i huset blir holdt som gisler, får Julenissen brått et større oppdrag enn å levere resten av presangene for kvelden.

Dekksgutten – En konsertfilm

Alle, 1t 37min, konsertfilm

Til Olavsfest i 2019 ble flere av Åge Aleksandersen sine sanger re-arrangert for strykere. Dette ledet til en norgesturne med Åge, Gunnar, Line-Sofie og Trondheimsolistene.

Dekksgutten – En konsertfilm.

I denne konsertfilmen møter vi Åge og Gunnar i kjempeform sammen med de alltid så lekne Trondheimsolistene. Her får vi presentert Åge sine sanger nedstrippet og mer naken enn noen gang tidligere og hvor innholdet i tekstene kommer enda bedre frem. Vi går i dybden på noen av de alvorlige og triste historiene bak sangene til Åge som har vært så essensiell for all hans sangskriving. I tillegg får vi møte arrangører og musikere som har vært involvert i dette prosjektet.

Film er best – på kino!

Torgeir Rognes