Arrangørene av konkurransen er Svend Hov fra Næringsforening i Trondheimsregionen, Aina Midthjell Reppe og Marthe Eid fra Spir i Midtre Gauldal, og Per Jostein Wolden fra Gauldalsposten.

- Har du et eller flere bilder som viser frem Midtre Gauldal på en fin og positiv måte, så send dem til oss på e-post, oppfordrer trioen, som arrangerte en tilsvarende fotokonkurranse i fjor sommer.

Vinter, vår og 17.mai

Påska kan være en fin anledning til å starte fotograferinga.

– Vær kreativ, ta bilder av natur, arrangementer og situasjoner, bruk fantasien, oppfordrer arrangørene, som ønsker vinterbilder, påskebilder, vårbilder og 17. mai-bilder.

Foto: Julie Gynnild Bjerkset

Premiering

Bildene du sender inn trenger ikke å være tatt i år. Arrangørene lover fine premier for vinnerne. Hovedpremien er en natt i «Hytta i treet» i Soknedal som har en verdi på ca. 3500 kroner. Andreplassen får en gratis inngang på Gauldalskonferansen i høst, mens tredje plassen får kinobilletter på Støren kino.

Gratis å delta

Det er gratis og delta, ingen aldersgrense eller begrensninger på hvor mange bilder sendes inn. Kommunen har lyst til og vise frem det fine som er her. Bildet må være i original størrelse, skriv navnet på fotografen og stedet hvor bildet er tatt. Merk emnefeltet med «fotokonkurranse».

E-post

For å delta i konkurransen send bildene du har tatt på e-post til redaksjon@gauldalsposten.no

Konkurransen starter i dag og avsluttes 20. mai. Vinnerne blir kontaktet etter og ha sett over alle bildene.

Av Julie Gynnild Bjerkset