8.juni var det duket for Markedsdag anno 1923 i Singsås barnehage.

Foreldre, søsken, besteforeldre og andre nære deltok sammen med barnehagebarna og personalet. Mange hadde tatt utfordringen med å kle seg som i gamle dager.

Leif Magne Hegseth og Bjørn Jarle Gjersvold i tidsriktig kostyme. Foto: Singsås barnehage

Det ble en dag full av glede og spenning. Barn og personale har i lang tid jobbet med forberedelser til markedsdagen. Barna har selv samlet inn mye av materialet som ble brukt i produktene, og alle har jobbet iherdig med sine flotte produkter.

Markedet startet med sang fra barna og en høytidelig markering av skolestarterne. Deretter ble markedet erklært for åpnet. I bodene ble det solgt steintroll, steinbilder, maleri, nøkkelringer, lykter, blomster, kaffe, saft og kaker. Det var også lykkehjul med fine premier for de heldige. FAU sørget for gratis servering i pølseboden.

Lykkehjulet. Foto: Singsås barnehage

Vi har hatt god hjelp fra mange utenom barnehagen også. Takk til Thomas og Jarle for produksjon av boder. Takk til Singsås samfunnshus for lån av bord. Takk til Singsås skole for lån av kaffetraktere. Takk til Europris, Nille, Intersport og Prix Singsås for premier til lykkehjulet.

Singsås barnehage

Dyveke Rokkones (t.v.) og Marie Alstad klar for salg. Foto: Singsås barnehage
Esten Aas Winsnes handler av Monika Gjersvold
Oda Gjersvold og mamma Linda handler av Sigrid Marie Grytdal og Lone Waagbø.
Sigrid Marie Grytdal klar til å selge produkter.
Theodor Busch handler av Ingunn Morseth.