Kulturhusnytt

Støren kulturhus har fått to nye medarbeidere.

Støren kulturhus har nå fått ny lærling. Han er 19 år, bosatt på Støren og heter Marius Skare. Marius startet som lærling i månedsskifte august-september. Vi skal hjelpe han ti å bli en god serviceperson de neste årene og han skal bidra til oss med sin ungdommelige kunnskap.

Anastasiia Lut kommer fra Ukraina. Hun skal være hos oss på språkpraksis en stund. Hun har tidligere jobber som markedsfører i Ukraina. Vi skal hjelpe henne med å snakke Norsk, og hun skal hjelpe oss med markedsføring de neste månedene. Anastasiia kom til oss i forrige uke og vi ser et brennende engasjement for synliggjøring og spesielt gjennom instagram. Hun er derfor tatt tak i den delen vi markedsfører minst, som er bassenget. Hun er nå i gang med å opprette en Instagram-konto for Størenhallen og besøker bassenget flere ganger for å ta bilder og videoer.

Det blir spennende å se hva Marius og Anastasiia bringer inn kulturhuset de neste månedene.

Nytt band på plakaten

Vi har fått en ny bestilling. Det blir tett, med tre konserter på tre dager, men artisten var klar på at han ville leie likevel. Hvilken artist det er, holder vi litt tett om ennå, men vi tror at mange kommer til å glede seg over denne opplevelsen. Stay tuned

Ditt hus – Din tid – Din opplevelse

Knut Inge Solem, kulturhusleder