– Det er alltid gøy å spille konserter. Vi er jo først og fremst et liveband, og nå er vi inne i en skikkelig god drive, der vi spiller masse. Det har vi tenkt å fortsette med, og vi er godt i gang med booking av festivaler sommeren 2024, sier Maria Storaas, alias trommeslager Smash.

Cocktail Slippers setter neste uke kursen for USA, der de skal gjøre en konsertrunde på nordøstkysten av USA.

– Det er gått ni år siden forrige USA-turné, så dette er noe vi virkelig ser frem til. Veldig gøy er det at flere av spillestedene allerede er utsolgt, sier gitarist Stine «Rocket» Bendiksen.

Blant annet skal de spille på konsertscenen Heaven Can Wait midt på Manhattan, så vel som i Boston, Providence, Holyoke, Portland, New Haven, Ringwood og Freehold i New Jersey.

Dit tar de med seg den nye låten «123», som de slipper som singel fredag på det amerikanske plateselskapet Wicked Cool Records – som er Little Steven Van Zandts hjertebarn. Han er også produsent for «123» sammen med Mike Hartung i Propeller-studioet og bandet selv.

Sist helg varmet Cocktail Slippers opp for tidligere Motörhead-, nå Scorpions-trommeslager Mikkey Dee, og skal spille på Rakfiskfestivalen i Fagernes 3. og 4. november, Ås Stasjon 1. desember, MIR i Oslo 2. desember og Lobbyen i Trondheim 9. desember.