Dombås-løperen endte på 3.-plass i fredagens sprint og hang lenge med i teten på jaktstarten. Til tross for den ene bommen gikk hun som nummer tre etter den siste ståendeserien. Arnekleiv stivnet på sisterunden og endte opp 6,2 sekunder bak pallen på 4.-plass.

Franske Lou Jeanmonnot fulgte opp seieren på sprinten fredag og tok sin annen verdenscupseier. Hun skjøt fire fulle hus og spurtslo tyske Franziska Preuss med 0,3 sekunder.

Tysklands Vanessa Voigt endte opp 18,5 sekunder bak på 3.-plass.

Ingrid Landmark Tandrevold gikk ut som seks og ble til slutt nummer fem. Med to bom totalt var hun 35,9 sekunder bak seieren.

– I dag ble det litt nesten. Dette var et steg i riktig retning, og det var spennende til siste slutt. Jeg mangler det siste steget opp på pallen, sa Tandrevold til NRK.

Karoline Knotten og Marte Krogstad Johansen, som gikk ut som nummer to og sju, var kjapt ute av seiersdansen med to bom på første liggende. Knotten ble nummer åtte og Johansen nummer 17.

– To bom på den første skytingen var akkurat det jeg ikke skulle gjøre. På de siste skyteseriene gjorde jeg det jeg skulle, sa Knotten.