Det kommer fram i et større intervju med Adresseavisen. Trønderen har måttet forholde seg til flere vanskelige saker siden hun ble valgt som øverste sjef i Norges Skiforbund i juni i fjor.

– Jeg må være ærlig å si at det har vært mye brannslukking. Jeg jobber steinhardt hver dag, men det dukker opp nye saker hele tiden, sier Dyrhaug.

Særlig de siste månedene har det stormet rundt skiforbundet. Kritikk og sterke meninger har kommet fra mange hold etter konfliktene med skistjernene Johannes Høsflot Klæbo og Lucas Braathen. Sistnevnte valgte nylig å legge opp som alpinist i alder av 23 år.

I tillegg er det tøffe økonomiske tider for Dyrhaugs organisasjon. Selv vet hun ikke hvor lenge hun blir værende som skipresident.

– Jeg hadde ikke noe tidsaspekt eller prestisje da jeg tok på meg rollen, og jeg har mange ideer jeg vil jobbe videre med. Hvis jeg ikke får jobbet med dem, og bare må holde på med brannslukking, må jeg tenke over om jeg vil dette.

– Samtidig er det mye spennende på gang, mange flinke folk som jobber for idretten hver dag og mye positivt som skjer, selv om de negative sakene får mest fokus, sier Dyrhaug.