Presentasjon av Væråret 2023

Meteorologisk institutt og Klima- og miljødepartementet arrangerer en presentasjon av væråret 2023. Presentasjonen er en gjennomgang av hva som skjedde med været og klimaet globalt, nasjonalt og lokalt i året som har gått.

Oscar Pistorius prøveløslates

For snart elleve år siden ble parautøveren Oscar «Blade Runner» Pistorius dømt for å ha drept kjæresten Reeva Steenkamp. Pistorius fikk beskjeden om prøveløslatelse i november i fjor. Han har fått medhold i kravet om prøveløslatelse, og slippes i dag ut av fengsel.

Årets Melodi Grand Prix artister presenteres

NRK presenterer artistene som skal konkurrere om plass i årets Melodi Grand Prix. Til sammen skal 18 artistnavn delta i delfinalene. Første delfinale går av staben 13. januar. Til slutt er det ni artister som går videre til finalen i Melodi Grand Prix 2024 i Trondheim 3. februar.

EM i skøyter enkeltdistanser

EM i skøyter enkeltdistanser starter i nederlandske Heerenveen. Ragne Wiklund har vist storform i vinter og er blant favorittene til å vinne gullet på kvinnenes 3000 meter. Distansen starter klokken 20.26.

Skiskyting sprint

Det internasjonale skiskytterforbundet måtte endre programmet for verdenscupen i skiskyting i tyske Oberhof. Etter planen skulle herresprinten gå av staben på torsdag, men regn og plussgrader førte til at herresprinten ble utsatt til i dag klokken 11.20. Sprint for kvinner starter 14.25.