Han scoret et tosifret antall mål (elleve) og ble en helt sentral Kolstad-mann foran et utsolgt Trondheim Spektrum. 8600 tilskuere fikk med seg håndballfesten.

PSG ledet 16–14 halvveis og var foran med tre scoringer en stund utover i andreomgangen, men de franske favorittene holdt ikke unna kjøret som kom.

Kolstads rykk kom etter at Christian Berges menn hadde tatt seg opp på 25–25. Torbjørn Bergerud gjorde flere viktige redninger da PSG i perioder øynet håp om poeng.

Monsteromgang

Etter kampen kom det mye ros fra Berge. Kolstad-treneren oppsummerte Røds siste halvtime slik til TV 2:

– Han kom som en kule. Den store forskjellen var at han søkte mer rom enn spiller og kom virkelig til sin rett. Det var en monsteromgang, rett og slett.

Sander Sagosen har møtt gamleklubber i de tre siste Champions League-rundene. Forrige måned ble det 34–30 over Kiel på hjemmebane, mens han senere måtte tåle et 25-27-tap for Aalborg i Danmark.

Rørt

På en uforglemmelig kveld bidro Sagosen med fem mål.

– Det er ikke ofte jeg blir målløs i håndballsettinger, men i dag ble jeg det. Dette var stort, det var moro, jeg blir faktisk litt rørt når jeg snakker om det. Vi lykkes som gruppe og lag. Den andreomgangen vi spilte var nesten perfekt, sa han til TV 2.

Kolstad står med åtte poeng fra sju CL-kamper. Trønderne er likt med PSG og løftet seg opp i tetsjiktet i pulje A. Der går de to beste direkte til kvartfinale, mens de fire neste lagene skal ut i en innledende utslagsfase.

Gruppespillet går i alt over 14 runder og avsluttes i mars.