Skattelistene publiseres

Aldri før har det blitt betalt så mye skatt i Norge. Staten krevde inn 1702 milliarder kroner i skatt i 2022. Skatteetaten offentliggjorde skattelistene klokken 5 natt til onsdag.

Muntlig spørretime i Stortinget

Det er klart for muntlig spørretime i Stortinget. Regjeringens representanter i denne spørretimen er digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap), fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth (Ap) og kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap). Spørretimen starter klokken 10.

Republikansk presidentdebatt uten Trump

Den fjerde TV-sendte debatten mellom dem som ønsker å bli Republikanernes presidentkandidat i USA går av stabelen klokken 2 natt til torsdag norsk tid. Donald Trump deltar ikke. Han er i stedet med på et velgermøte i regi av Fox News.

Putin besøker Saudi-Arabia og Emiratene

Russlands president Vladimir Putin besøker Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.

Kronprinsparet besøker Drammen Røde Kors

De besøker ungdomshuset Fellesverket. Fellesverket finnes i 17 byer med til sammen 20 aktivitetshus. Det er en nasjonal satsing på gratis aktivitetstilbud for alle mellom 13 og 25 år.

Norge i aksjon i håndball-VM

Etter en knallstart med tre seiere i det innledende gruppespillet starter hovedrunden i håndball-VM for Norges del på onsdag. I første kamp møter de norske håndballkvinnene Angola klokken 20.30. Angola kom på tredjeplass i gruppe D, bak Frankrike og Slovenia.

Første kvalifiseringskamp til Eliteserien 2024

Vålerenga sikret seg kvalifisering til Eliteserien neste år med et nødskrik da de spilte uavgjort mot Tromsø i siste serierunde. Onsdag kveld møter de Kristiansund på Nordmøre. Dette er første av to kvalifiseringskamper. Den siste spilles i Oslo på søndag.