Det innebærer ifølge pressemeldingen at duoen, som først kalte seg Envy, skal gjøre en jubileumsturné til fem norske byer og steder i april.

Formålet er å feire sin egen musikalske milepæl, nemlig slippet av «Am I Wrong», for drøye ti år siden. Mens originalen har over én milliard avspillinger på Spotify, skal Nico Sereba og Vincent Dery også utgi en nyinnspilling av hitlåten som beskrives som «spennende».

«Am I Wrong» ble sluppet i 2013, rett etter navneskiftet, og gikk inn på andreplass på hitlistene i Norge, Sverige og Danmark. De opptrådte også på Nobelpriskonserten. Året etter ble duoen og låten lansert internasjonalt, og ballen begynte virkelig å rulle:

I august ble Nico & Vinz det første norske bandet siden a-ha som nådde toppen av den offisielle britiske hitlisten, med «Am I Wrong», som samtidig gikk til fjerdeplass på den amerikanske Billboard-listen.

Da Tom Hanks tente julelysene på treet utenfor Det hvite hus i Washington D.C., med president Barack Obama og familien som tilskuere, sto de to norske stjerneskuddene på artistlisten. I januar året etter ble de kåret til Årets Spellemann for suksessen, før de la ut på Europa-turné som oppvarmere for Usher.

Her spiller de

* 19. april – WinterEnd – Trysil

* 20. april – Salt – Oslo

* 25. april – Folken – Stavanger

* 26. april – Kulturhuset – Bergen

* 27. april – Havet – Trondheim