Etterspørselen var stor da de 25.000 billettene til avskjedskonserten 6. september 2025 på Lerkendal stadion i Trondheim ble lagt ut for salg i dag. Den ble utsolgt på noen minutter.

Onsdag formiddag kom beskjeden: Det blir en ekstrakonsert dagen før.

– Jeg var nok den som tvilte mest på at det var mulig å fylle opp Lerkendal. Dette er overveldende, rørende og helt fantastisk, sier Åge Aleksandersen om responsen, og hevder at han hadde sett for seg «et samfunnshus eller noe i den duren».

Om beslutningen om en konsert til sier rockeveteranen:

– Vi har snakket i teamet, og det ser ut til at responsen og trykket på billettsalget er så enormt at vi ikke kan gjøre annet enn å legge ut en konsert til. Denne konserten blir da lagt til dagen før den utsolgte – altså fredag 5. september 2025.

Han og Sambandet lover at de skal gi alt både fredag og lørdag, og at det som skulle være en enkelt avskjedskonsert nå blir en hel avskjedshelg. Billettsalget til ekstrakonserten slippes torsdag 1. februar.

– Når jeg går av scenen på Lerkendal den kvelden, da er det slutt for Åge Aleksandersen og Sambandets turnéliv, sa Åge til NTB da konsertnyheten ble kjent i forrige uke.

– Det er et beinhardt fysisk liv. Neste år er jeg 76 år, og jeg er helt sikker på at jeg kan greie å gjøre dette med den verdigheten som bør være til stede – fram til da. Nå går det også veldig bra for oss, og det er nok en god grunn til å slutte.