Det opplyser landslagstrener Sjur Ole Svarstad til NTB.

– Jeg håper at Therese finner ut at hun har lyst til å satse neste år, forteller Svarstad til NTB.

– Hun er veldig velkommen, sier han.

Daglig leder Cathrine Instebø opplyser at det har vært dialog.

– Vi har hatt dialog med Therese. Det er det aller viktigste. Det er en plass på laget hvis hun ønsker det, men mer enn det har vi ikke noe avtale på, forteller hun til NTB.

Fleip

Tidligere under seansen, da lagene ble presentert, fleipet Svarstad det bort.

– Jeg var så heldig å få trene med henne i dag tidlig. Jeg synes hun så motivert ut, men jeg vet ikke hva hun velger å gjøre. Hun kan bli god, sa landslagstrener Svarstad på scenen.

Johaug har foreløpig ikke lovet at hun gjør et skikkelig comeback og satser mot VM i Trondheim neste vinter. 35-åringen fra Dalsbygda har svart unnvikende de gangene hun har fått spørsmål om framtiden.

Kristine Stavås Skistad er ny på laget. Hun bekreftet selv at hun har takket ja til en plass på laget sist uke, men at hun i praksis skal fortsette satsingen i Konnerud IL under treneren Lage Sofienlund.

Laget

Elitelandslagene i langrenn ble presentert i et pressetreff i Holmenkollen i Oslo onsdag.

Heidi Weng (32) og Anne Kjersti Kalvå (31) blir nestorene i kvinnelaget.

De øvrige på laget er Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Kristin Austgulen Fosnæs, Julie Myhre, Margrethe Bergane og Mathilde Myhrvold.

De som går ut av laget er Ingvild Flugstad Østberg, Helene Marie Fossesholm, Marte Skaanes og Ane Appelkvist Stenseth.

Laget trenes av hovedtrener Sjur Ole Svarstad. Stig Rune Kveen har gitt seg som trener siden sist sesong, og det er ennå ikke kjent hvem som blir hans erstatter.