Med et svev på 127,5 meter leder Kvandal med 0,8 poeng ned til Nika Prevc før finaleomgangen. Det til tross for at Kvandal ikke hoppet langt nok til å få plusspoeng for å ha gått ned på farten.

Kvandal har levert knallsterkt hittil i årets Raw Air-turnering og hadde 52 poeng ned til østerrikske Eva Pinkelnig i sammendraget før onsdagens renn. Mosjøen-jenta står med fem strake rennseirer i Raw Air hittil. Det inkluderer kvalifiseringer.

Silje Opseth leverte et solid hopp på 121 meter og la seg på 8.-plass før 2. omgang. Heidi Dyhre Traaserud hoppet 116,5 meter og er nummer tolv, mens Thea Minyan Bjørseth svevde 118,5 meter og ligger på 16.-plass før finaleomgangen.

Ingvild Synnøve Midtskogen og Kjersti Græsli går begge glipp av finaleomgangen etter hopp på henholdsvis 93 og 94,5 meter.

Anlegget i Granåsen skal brukes under VM i Trondheim om ett år.

Etter onsdagens konkurranse gjenstår det to renn i årets Raw Air-turnering. De avvikles i skiflygingsbakken i Vikersund til helgen. Der stiller de 15 beste i verdenscupen pluss inntil fem fra topp 15 i Raw Air-sammendraget. Dermed skal maksimalt 20 kvinner i aksjon.

Bjørseth var nummer 15 i verdenscupsammendraget før onsdagens renn og er dermed avhengig av å levere for å sikre plass til Vikersund.

Verdenscupsesongen avsluttes i Planica neste uke.