Timen var spilt da Aahjem avsluttet et vakkert Brann-angrep og sørget for 1-0 på bortebane.

Med nok en trepoenger i sekken er Brann tilbake på sporet etter tapet for LSK Kvinner i serieåpningen. Klubben står nå med tre strake seirer.

Stabæk måtte greie seg uten hovedtrener Jan Jönsson på sidelinjen i oppgjøret. Han er utestengt i to kamper etter at han tok seg inn på banen og gikk i kroppen på VIF-spiller Karina Sævik i forrige runde.

Tapet avslutter en dårlig uke for klubben. Tirsdag endte det med tap for Vålerenga.

Vant osloderbyet

I Oslo ordnet Micahela Kovacs, Tilde Lindwall og Ronja Arnesen 3-1-seier for Vålerenga over Lyn. Klubben står med full pott etter årets fem første kamper og har scoret 15 mål i prosessen.

Selma Hernes sto for Lyns ene scoring i kampen.

I Trondheim møtte Rosenborg Røa til toppkamp. RBK sto med full uttelling etter de fire første kampene av sesongen, mens Røa kun hadde tapt én gang så langt.

Kampen så ut til å ende målløs, men på slutten ordnet Sara Hørte nok en 1-0-seier for RBK. Med deres fjerde 1-0-seier på rad står klubben med 15 poeng så langt i år. Vålerenga har like mange og leder ligaen.

RBK står med halvparten så mange mål som Vålerenga, men har på sin side stadig til gode å slippe inn i årets sesong.

LSK-seier

Bare minuttet var spilt da Tonje Erikstein sendte LSK Kvinner i ledelsen hjemme mot Åsane. Miljana Ivanovic la på til 2-0 før pause, før hun også avgjorde med 3-0 like etter hvilen.

Katarina Dybvik Sunde reduserte til 1-3 fem minutter før full tid.

I bunnoppgjøret knuste Kolbotn Arna-Bjørnar 4-1 og sikret sesongens første trepoenger.