Hun er den fjerde som står på scenen lørdag, og hun framfører «Eya».

– Mest av alt er det kjempegøy og spennende å være med på en så stor produksjon, sier artisten, som kommer fra Kragerø og bor i Skien.

Største publikum

Hun var den siste som hadde sceneprøver i Trondheim Spektrum torsdag kveld. Arenaen rommet et publikum på 8500.

– Det var en spesiell opplevelse å gå inn der for første gang. Dette er det største publikumet jeg har spilt for hittil. Det var helt stille, og salen lå halvveis mørklagt. Å se seg rundt og se alle plassene som skal fylles opp med mennesker som heier og skal dele gleden med oss. Det var et øyeblikk som jeg bare måtte stå stille og ta inn, sier artisten, som opptrer under navnet Ingrid Jasmin, til NTB.

For debutalbumet «Luna» fikk Ingrid Jasmin spellemannprisen i åpen klasse. Hun kombinerer mange ulike musikkstiler, både fra Norge og utlandet, med popmusikk. Sceneshowet hennes, både ellers og i MGP, inkluderer mye dans.

– Jeg jobber mye med dans og dansere. I denne låten ønsket jeg å ha et sterkt, feminint uttrykk. Og det føler jeg at vi har, forklarer Ingrid Jasmin.

På scenen som treåring

Takket være en nabo hjemme i Kragerø ble hun meldt inn i den lokale teaterforeningen allerede som treåring.

– Det var en viktig del av oppveksten min å stå på scenen og gjøre teater og ulike uttrykk, forklarer Ingrid Jasmin.

– Jeg tror det har hatt mye å si for at jeg er så trygg på scenen som jeg er i dag. Jeg har ingen negative assosiasjoner med å gå på en scene. Det er bare positivt for meg. Scenen er et sted hvor jeg føler meg trygg, og at jeg er meg selv i mitt rette element, fortsetter hun.

Hun vedgår å være spent, og at hun kjenner at det nå er alvor.

– Essensen er at jeg gleder meg veldig, veldig, veldig mye. Det er litt som dagen før julaften, eller dagen før 17. mai, for det var det største for meg da jeg var liten, sier artisten.