Rosenborg møter Bodø/Glimt

I eliteseriens 5. runde tar Rosenborg imot Bodø/Glimt på Lerkendal klokka 18. Rosenborg har hatt sin beste sesongstart siden de tok seriegull i 2017. Etter fire serierunder står trønderne med 9 av 12 mulige poeng og ligger på 4.-plass. Begge lag står med tre seire på de fire første serierundene, og ved seier vil Rosenborg gå forbi Glimt på tabellen.

Men i denne kampen må trønderne greie seg uten Thomas Nemcik i forsvaret. Han er ute med en skade i flere uker.

Vipers i mesterligaen

I håndballens mesterliga for kvinner spiller Vipers Kristiansand mot ungarske Györ klokka 18 i kvartfinalens første kamp. Selvtilliten til Vipers bør være i orden. De avsluttet eliteseriesesongen i håndball med den 26. seieren på like mange forsøk da Follo ble slått 36–27 på bortebane sist søndag.

FTC Hungaria fra Ungarn møter danske Esbjerg i en annen av kvartfinalene.

Korrespondentmiddag i Det hvite hus

President Joe Biden og førstedame Jill deltar på den årlige korrespondentmiddagen i Det hvite hus sammen med en rekke mediefolk og politikere. Mens forgjengeren Donald Trump droppet å møte journalistene, pleier Biden å ha en svært god tone med dem ved denne tradisjonelle middagen. Det er tradisjon at presidenten holder en satirepreget tale for gjestene.

INP-landsmøte

Industri- og Næringspartiet holder landsmøte på Hurdalsjøen Hotell. Valg av partiledelse står på programmet, det samme gjør valg av programkomité. Fungerende partileder er Joar Nesse. Han overtok etter Owe Waltherzøe, som trakk seg i januar og stiftet et nytt parti. INP fikk en oppslutning på over 4 prosent ved valget sist høst. Partiet sikter mot ti plasser på Stortinget etter valget i 2025. Til landsmøtet er det ventet 135 delegater fra hele landet.

Klesbyttedag over hele landet

Den store klesbyttedagen arrangeres av Naturvernforbundet sammen med lokale aktører. Tusenvis av plagg som bare henger i skapet, får nytt liv hos nye eiere. Forbundet håper på like stor interesse som i fjor: Da var det 274 klesbyttearrangementer rundt om i landet, hvor 67.900 plagg byttet eier.