Sommeren er her, og vi håper på godt kinovær, og sol imellom de gode kinoopplevelsene. På støren kjører vi faste visninger på onsdager, fredager og søndager gjennom hele sommeren, men i tillegg kan vi kjøre spontanvisninger. Det vil si at hvis det er meldt dårlig vær, kan vi sette opp filmer utover det faste programmet. Her er det altså bare å følge med for å holde seg oppdatert. Eller enda bedra, ta kontakt med oss og ønsk deg kinovisninger.

Ukas premiere:

Elemental

6 år, 1t 49min, Animasjon/Familiefilm

Elemental er en helt ny originalfilm fra Disney og Pixar satt til Elementby, hvor ild-, vann-, jord- og luftinnbyggere bor sammen.

Vi møter Tirild, en tøff, kvikk og ildfull jente som utvikler et vennskap med den morsomme og mer avslappende typen Evann. Vennskapet utfordrer hennes syn på verdenen de lever i.

Pixar Animation Studios står bak filmer som Innsiden ut, Wall-E og Se opp.

Siste visning?

The Flash har hatt flere visninger, men nå har besøkstallet dabbet såpass at den blir tatt bort fra programmet, men vi gir den en siste visning.

The Flash: I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden.

Warner Bros. Pictures presenterer "The Flash", regissert av Andy Muschietti ("IT"-filmene, "Mama"). Ezra Miller vender tilbake som Barry Allen i den første solofilmen om DC-superhelten noen sinne.

I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden. Når forsøket på å redde familien uforvarende endrer fremtiden, fanges Barry i en virkelighet der general Zod har returnert. Han truer verden med utslettelse og det er ingen superhelter å be om hjelp. Med mindre Barry kan lure en veldig annerledes Batman ut av pensjonisttilværelsen og redde en fanget kryptoner, da... Selv om sistnevnte kanskje ikke er den han forventer. For å redde den verden han er i og å vende tilbake til den fremtiden han kjenner, må Barry bokstavelig talt løpe for livet. Men det er nok å gjøre det ultimate offeret for å tilbakestille universet?

Husk at det alltid er lov å sende oss forespørsler og ønsker om visninger av kinofilm på Støren. Ingenting er bedre enn et engasjert publikum.

Film er best – på kino.

Knut Inge Solem, kulturhusleder

Knut Inge Solem.