Låten har hatt en eksplosiv vekst og strømmer i skyhøy fart oppover listene. Den har for øyeblikket blitt strømmet over svimlende 5,6 millioner ganger, som den mest strømmede delfinalistlåten i hele Europa! Det er takket være TikTok, hvor låten går viralt i både Europa og USA, med over 65 millioner visninger og 3700 videokreasjoner. I dag ligger låten på #4 på Spotifys topplister, som den høyest plasserte MGP-låten i Norge!

Tidligere denne uken gikk låten inn på Spotifys viral-liste i en rekke territorier, deriblant som #2 globalt og #4 i UK og USA. Låten ligger også inne som #30 i Finland. Alessandra sin sound har også over 7 millioner likes på TikTok, i tillegg til 1 million totale visninger på YouTube!

Mer om Alessandra:

20 år gamle Alessandra er en norsk-italiensk artist og låtskriver, som har tilbrakt mesteparten av livet i Italia. Da hun ønsket å komme nærmere sin norske familie og videreutvikle interessen for musikk, bestemte hun seg for å flytte til Norge etter å ha fullført videregående for to år siden.

Fra hun var veldig liten begynte Alessandra å synge, danse og lage mat sammen med sin mor til lyden av Frank Sinatra. Allerede som 6-åring deltok hun i sin første sangkonkurranse og vant med ABBA-klassikeren “Dancing Queen”. Det viste seg at Alessandra elsket å stå på scenen, som var det eneste stedet hun kunne være seg selv.  Sannsynligheten for at du selv har sett Alessandra opptre er stor. Hun deltok nemlig i The Voice i 2022, hvor hun fikk mye skryt for sin unike stemmeprakt. Hun bor nå i Lillehammer og studerer på musikkskolen LIMPI.

Nå er Alessandra klar for å innta den norske storscenen, og ta det hele veien til Liverpool med det sterke MGP-bidraget “Queen of Kings”. Låten handler om å tørre og være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet.

- Hvem som helst kan være Queen of Kings, sier Alessandra.

– Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom.