Kinonytt

The Equalizer 3 (Premiere)

15 år, 1t 48min, Action/Thriller

Siden han ga opp livet som leiemorder for CIA, har Robert McCall (Denzel Washington) kjempet for å forsone seg med grusomhetene han har begått, og finner trøst i å kjempe for rettferdighet for de undertrykte. Han føler seg hjemme i Sør-Italia, men oppdager at hans nye venner er under kontroll av noen lokale kriminelle ledere. Når hendelsene blir dødelige, vet McCall hva han må gjøre: beskytte vennene ved å stå opp mot mafiaen.

Doggy Style (Premiere)

Doggy Style: Det sies at hunden er menneskets beste venn, men hva hvis hundens menneske er en skikkelig drittsekk? Doggy Style er en hysterisk komedie med svært voksen humor. Foto: Chuck Zlotnick / Universal Pictu

12 år, 1t 33min, Komedie

Bli med på et eventyr med lausbikkjer i New York. Advarsel: dette er ikke for barn.

Det sies at hunden er menneskets beste venn, men hva hvis hundens menneske er en skikkelig drittsekk? Reggie (Will Ferrell) er en naiv og optimistisk border terrier som elsker eieren sin Doug (Will Forte). Den hensynsløse eieren forsøker å kvitte seg med Reggie for alt det er verdt, og forlater ham inne i bykjernen av New York, langt hjemmefra. Her møter Reggie, nå en uviten løshund, nye venner med samme skjebne. Sammen med en boston terrier (Jamie Foxx), en australsk gjeterhund (Isla Fisher) og en grand danois (Randall Park) legger Reggie ut på en reise hjemover for å ta hevn på sin neglisjerende eier.

Doggy Style er en hysterisk komedie i samme landskap som Ted-filmene, med svært voksen humor.

Vær obs på at filmen ikke er for barn, hundebildene til tross!

Jesus Revolution

Jesus Revolution: En sann historie om den unge Greg Laurie som på 70-tallet leter etter de riktige tingene på gale steder, helt til han møter Lonnie Frisbee en karismatisk, omstreifende hippie-predikant.  Dette leder til en uventet vekkelse som TIME Magazine kalte en Jesus Revolution. Foto: Mike Kubeisy/Lionsgate

12 år, 2t 00min, Drama

Den sanne historien om en åndelig oppvåkning tidlig på 1970-tallet og begynnelsen blant en gruppe hippier i sørlige California.

På 1970-tallet leter den unge Greg Laurie (Joel Courtney) etter de riktige tingene på gale steder, helt til han møter Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), en karismatisk, omstreifende hippie-predikant. Sammen med pastor Chuck Smith (Kelsey Grammer), åpner de dørene til Smiths forsømte kirke og opplever en uventet vekkelse av radikal og nyvunnet kjærlighet, som fører til det TIME Magazine kalte en JESUS-REVOLUSJON.

Film er best – på kino!

Kristian Moan