Kulturhusnytt

Ofte kommer folk bort til meg både på jobb og butikken og spør om det er noe aktivitet for tida. Det er full gass pleier jeg å si da. La meg ta uka her som et eksempel. Uka startet med kurs for lærere i kultursalen på mandag, på tirsdag var det kommunalt kurs, så på de to dagene har vi hatt ca 80 gjester. Onsdag kveld huser vi et folkemøte om nye E6. På fredag huser vi lærere som har planleggingsdag, på lørdag er det barnas lørdag, og søndag kveld er det konsert med Maria Haukaas Mittet. I tillegg er det Nordiske filmdager for skolene, samt basseng 3 kvelder i uka, og kinoforestillinger 5 kvelder for uka. Så ja, det er full gass.

Barnas lørdag

Barnas lørdag er et nytt konsept som arrangeres i samarbeid med biblioteket. Konseptet er ganske enkelt: Åpent bibliotek med aktiviteter som passer barna, barnefilm på kino og åpent basseng med relativt høy temperatur. Da skal det være noe for mange og enhver. Biblioteket starter også konseptet med høytlesning av folk i uniform. En uniform kan være så mangt, og på første Barnas Lørdag er det ordfører Trude Solem Heggdal som kommer med ordførerkjedet og leser høyt for barna. Vi tar sikte på å arrangere Barnas Lørdag ca en gang i måneden. Det vil si 3 ganger før sommeren og 4 ganger til høsten.

Camp Støren

Selv om arrangementene kommer som perler på en snor, kan vi ikke stoppe opp med planleggingen av nye arrangement. Camp Støren står nå for utforming. Sammen med frivilligsentralen er vi nå i gang med å finne instruktører og opplegg til sommerens store happening, Camp Støren. Noe blir likt, noe blir nytt, og det skal du få høre mye om i tiden framover.

Din Tid, Ditt Sted, Din Opplevelse!

Knut Inge Solem, kulturhusleder

Knut Inge Solem.