Denne kinouka byr vi på en episk kamp mellom to ikoniske monstre, Godzilla og Kong. «Godzilla x Kong: The New Empire» fordyper seg videre i historien til disse titanene og deres opprinnelse, så vel som mysteriene til Skull Island.  Det kjempes også kamper i «Kung Fu Panda 4», der Po blir bedt om å søke «enda» dypere inn i seg selv. Herlig action og moro for både barn og voksne.

Har du ikke sett «Dune: Part Two» enda, så bør du benytte deg av muligheten mens den enda går på kino. Dette ER en film for det store lerretet!

Godzilla x Kong: The New Empire

12 år, 1t 54min, Action, Thriller, Sci-Fi

Den episke kampen fortsetter! Legendary Pictures følger opp det eksplosive oppgjøret i «Godzilla vs. Kong» med et helt nytt eventyr som setter den allmektige Kong og den fryktinngytende Godzilla opp mot en uoppdaget trussel gjemt i vår verden, en trussel som utfordrer deres eksistens – og vår egen. «Godzilla x Kong: The New Empire» fordyper seg videre i historien til disse titanene og deres opprinnelse, så vel som mysteriene til Skull Island, mens den avdekker den mytiske kampen som bidro til å smi disse ekstraordinære vesenene og knyttet dem til menneskeheten for alltid. Regissør Adam Wingard står nok en gang ved roret.

Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

12 år, 1t 54min, Komedie

I "Ghostbusters: Frozen Empire" vender Spengler-familien tilbake til stedet der alt startet: den ikoniske brannstasjonen i New York City. Her slår de seg sammen med de opprinnelige Ghostbusters, som har utviklet et topphemmelig forskningslaboratorium for å ta utrydding av spøkelser til neste nivå. Men når oppdagelsen av en gammel gjenstand slipper løs en ond kraft, må gamle og nye Ghostbusters slå seg sammen for å beskytte hjemmet sitt og redde verden fra en ny istid.

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4.

6 år, 1t 33min, Animasjon/ Barnefilm

Po er tilbake og blir bedt om å gå «enda» dypere inn i seg selv når han utnevnes som spirituell leder i «Valley of Peace» og må finne en ny dragekriger. Det blir selvfølgelig også masse Kung Fu – og en ny skurk i form av en kamelion skal vise seg å bli vanskelig å avsløre. Po får heldigvis hjelp fra uventet hold i denne morsomme og actionfylte animasjonsfilmen.

Film er best på kino!

Kristian Moan, Støren kino.