Olsenbanden – Siste Skrik!

6 år, 1t 30min, komedie, Familiefilm

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten.

Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig pa? jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.

Olsenbanden – Siste Skrik: Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten.

After Ever Happy

12 år, 1t 35min, Romantikk

After ever happy er den fjerde filmen i After-serien.

Etter sjokkerende avsløringer om Tessa og Hardins familier dukker opp, oppdager kjæresteparet at de ikke er så forskjellige fra hverandre likevel. Tessa er ikke lenger den søte, uskyldige, flinke piken hun var da hun møtte Hardin – like lite som han er den tøffe, humørsyke badboyen hun falt så hardt for.

Denne ukens premiere

Syk Pike

6 år, 1t 35min, Sort komedie

Signe og Thomas er i et usunt, konkurransepreget forhold som tar en ondskapsfull vending da Thomas karriere som samtidskunstner begynner å ta av. Som motsvar gjør Signe et desperat forsøk på å gjenvinne statusen sin ved å skape en ny persona, besatt av å tiltrekke seg oppmerksomhet og sympati.

Film er best – på kino!

Torgeir Rognes