CC Cowboys

-I september i 2021 kjørte Støren Kulturhus en «survey» (spørreundersøkelse) til vårt publikum. Der spurte vi om hvilke artister de ønsket seg i 2022, samt hvor mye lokal kultur de ønsket på kulturhuset også videre. Et av bandene/artistene som var mest ønsket var CC Cowboys. Vi vet at Støren kulturhus egentlig er for lite til å huse et band av denne størrelsen, men vi gikk løs på oppgaven. Etter noen mailer og samtaler hadde vi en avtale. Konserten skulle egentlig være i februar, men på grunn av en viss pandemi, ble konserten utsatt til høstferien.

Det sier Knut Inge Solem som er leder for Støren kulturhus.

Noen billetter igjen

Han forteller at da billettene første gang ble lagt ut for salg, ble det solgt svært mange billetter det første døgnet. Så stabiliserte salget seg som et normalt arrangement. Senere ble det en korona-stenging, og da stoppet også salget opp.

-Da vi endelig kunne åpne igjen, var det tungt å få i gang salget igjen, men med hard jobbing har vi fått salget i gang igjen.

Nå har arrangøren neon billetter igjen til høstens store show i Støren kulturhus 15.oktober.

-Det som er spesielt morsomt i denne sammenheng, er at når vi ser på turneplanen til CC Cowboys, er Støren eneste stoppestedet i Trøndelag, sier Knut Inge Solem.