Pusur-filmen.

Pusur-filmen

6 år, 1t 41min, Animasjon

Pusur den verdenskjente, mandagshatende og lasagnelskende innendørskatten er i ferd med å ha et vilt utendørs-eventyr! Etter en uventet gjenforening med sin far - den rufsete gatekatten Vic - blir Pusur og hans hundevenn Jølle tvunget fra deres perfekte og bortskjemte liv til å bli med Vic på en morsom og risikofylt aksjon.

Kingdom of the Planet of the Apes

12år, 2t 20min, Action, Eventyr, Spenning.

Kingdom of the Planet of the Apes er en ny film i den episke filmserien og er satt mange år etter Caesars storhetstid.

Flere apesamfunn har vokst fram etter at Caesar brakte dem til en oase, mens menneskene har blitt fordrevet. Noen apegrupper har aldri hørt om Caesar, mens andre har forvrengt læren hans for å bygge egne imperier. Den unge apen Noa legger ut på en reise for å finne frihet etter at klanen hans blir tatt av apelederen Proximus Ceasar for å bruke dem som slaver i jakt på menneskelig teknologi. Noa begynner å stille spørsmål om apenes tilværelse etter at han møter en ung kvinne som viser seg å holde hemmeligheter om menneskelig teknologi. Hun blir nøkkelen til det Proximus Caesar leter etter.

The Fall Guy

12 år, 2t 6min, Komedie/Action.

The Fall Guy.

Stuntmannen Colt Seavers (Ryan Gosling) har trukket seg tilbake fra filmbransjen etter en stygg ulykke under et opptak. Han lokkes tilbake når en storstilt blockbuster skal gå i produksjon, regissert av hans tidligere flamme, Jodi (Blunt). Da filmens stjerne brått forsvinner, vikles Colt inn i et nettverk med tvilsomme gangstere han ellers aldri ville satt foten i.

Sammen med Ryan Gosling og Emily Blunt finner vi blant andre Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu og Teresa Palmer på rollelisten. The Fall Guy er regissert av David Leitch (Bullet Train, Atomic Blonde, John Wick).

Film er best på kino!

Kristian Moan, kinosjef

Kristian Moan.