Kulturhusnytt

I år har vi satt et tak på 600 besøkende, så her er det først til mølla som gjelder.

Vi gjentar suksessen med i fjor med vitensenteret, de kommer med et tilrettelagt show som kjøres flere ganger i løpet av kvelden. I tillegg har vi aktiviteter rundt omkring på og utenfor kulturhuset. Et mål som vi lyktes godt med i fjor var at vi fikk spredt folk over et stort område. Vi fortsetter i samme stil.

Hvis Halloween ikke er noe for deg, kjører vi normal åpningstid i bassenget.

Dette arrangementet krever mye folk og vi får god hjelp av frivilligsentralen for å være i stand til å ta imot så mye mennesker i et relativt lite tidsvindu.

31.oktober blir det storinnrykk på Gauldal skole- og kultursenter.
Kulturhusleder Knut Inge Solem, her under fjorårets markering av Halloween. Foto: Edel Mari Halseth
Gunn Johnsen (f.v.), Monica Broen (ansatt), Oliv Gjesmo og Martin Martinsen i "Skrekk-kiosen" under Halloween på kulturhuset i fjor.

Vår identitet «din tid – Din opplevelse – Ditt Sted

I forrige uke skrev jeg noen ord om respekten vi har for nettopp DIN tid. Nå går vi videre til Din Opplevelse og her ønsker jeg å ta utgangspunkt i forrige ukes konsert med Åge, Gunnar og Trondheimsolistene. For publikum sin del planla vi ut fra at våre gjester skulle føle seg godt mottatt, godt ivaretatt og kjenne på at tiden fra ankomst til konsertstart flyter godt. Her gjorde vi noen konkrete grep med lyssetting, bakgrunnsmusikk, tidlig billettkontroll og 3 salgspunkt for å unngå kø. Når våre 480 gjester så gikk videre inn i salen var de i Åges og teknikernes hender. Tilbakemeldingene vi har fått har vært strålende. Jeg viser ofte til en poengscore fra 0 -10 der vi som regel ligger på 9,1. etter denne konserten økte scoren vår til 9,3 og det er publikum som gir denne tilbakemeldingen. Alt er selvsagt ikke perfekt, og disse tilbakemeldingene tar vi med oss til neste arrangement. Her er en av tilbakemeldingene vi fikk etter konserten: "Konserten med Åge, Gunnar og Trondheimsolistene vil være den aller beste reklame for Støren Kulturhus. Tror ingen kunne dra derifra i går kveld, uten å være berørt innerst i sjelen. Magisk å sitte i salen. Lydbilde var perfekt. Nydelig musikk, allsang i salen og små humoristiske og tankefulle innslag om Livet av han sjøl. Praktfullt på alle vis. Terningkast 6"

Vi tar jo ikke bare imot publikum, men også artister og teknikere. Denne konserten er en turne på ca 60 konserter. Ifølge artister var Støren Kulturhus blant de tre beste husene å besøke. Det er ikke alltid så mye som skal til, men en hyggelig mottakelse med kaffe, tilrettelagte garderober og en ferdig rigget scene er viktig. Vi jobber godt med at dette skal være varemerket når en kommer til Støren. Artistene la også vekt på et svært hyggelig publikum som ga god respons gjennom hele konserten.

Opplev kultur på Støren Kulturhus – Din opplevelse

Knut Inge Solem, kulturhusleder

Knut Inge Solem, kulturhusleder. Foto: Bjørn Ivar Haugen
Forrige helg var konserten med Åge og Gunnar et høydepunkt på kulturhuset.