Kinonytt

Den lille havfruen

9 år, 2t 15min, Eventyr, Familiefilm fra Disney.

Foto: Giles Keyte

"Den lille havfruen" er historien om Ariel, en livsglad og eventyrlysten ung havfrue. Hun er den yngste og mest trassige av Kong Tritons døtre og hun lengter etter å se hva som finnes utenfor havet der hun bor. Et besøk til havoverflaten fører henne til den sjarmerende prinsen Erik, som hun faller for. Det er forbudt for havfruer å omgås med mennesker, men Ariel følger hjertet sitt og inngår en avtale med den onde havheksa Ursula, som gir henne muligheten til å oppleve livet på land - men som også setter hennes liv, og farens trone, i fare.

"Den lille havfruen" er en live-action-filmatisering av den kjente og kjære animasjonsfilmen fra 1989. Vi gjør oppmerksom på at Den lille havfruen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Fast & Furious 10

12 år, 2t 20min, Action

Toretto familien er tilbake og denne gang bringer de oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!

Toretto-familien er tilbake i den tiende filmen i Fast & Furious-franchisen. Denne gangen bringer ferden oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!

I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler. Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes (Jason Momoa) kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan. De kjente og kjære fan-favorittene samles i Fast & Furious 10. I tillegg til Jason Momoa finner vi nye tilskudd på rollelisten som Brie Larson, Rita Moreno, Alan Richtson og Daniela Melchior.

Av andre filmer på Støren kino må nevnes «How to Blow up a pipeline» som har verdenspremiere fredag!

Film er best – på kino!

Torgeir Rognes