EP’en er spilt inn i Hollywood i California med Grammy-vinnende produsent Jeffrey Weber og et band bestående av velrennomerte musikere.

30.april er «Walking That Fine Line» ute på strømmetjenestene. Det ser Ingrid Vingelen-Digre fra Soknedal frem til.

– Muligheten til å få jobbe med Jeff, produksjonsteamet og de utrolige flinke musikerne og sangere, sørget for en uforglemmelig opplevelse, sier hun som håper prosjektet vil være et neste steget i karrieren som sanger og låtskriver.

– Jeg er enormt takknemlig og glad for at jeg fikk denne muligheten. Videre håper jeg dette vil åpne nye dører for meg, sier Vingelen-Digre.

Prosjektet inneholder en original sang (tittelsporet) og 3 coverlåter som viser bredden i soknedalsjenta som artist.

Med disse sangene får hun vist frem sin formidlingsevne og stemningsfulle særegenhet med sin vokal i moderne pop-sammenheng.

- Lidenskap og engasjement

I 2022 deltok Ingrid Vingele-Digre i verdensmesterskap i scenekunst i Hollywood, der Jeff Webber hørte henne for første gang. Ifølge Weber tok det ikke lang tid fra han hørte Ingrid sin stemme, til å forstå at hun hadde en spesiell gave.

– Ingrid er en fornøyelse å jobbe med fordi hun forstår hva som kreves for å kunne spille inn musikk av høyeste kvalitet. Hun har en lidenskap og engasjement for musikken sin som gjør en produsents jobb utrolig givende, melder produsenten i en pressemelding.

I en noe uortodoks tilnærming, sammenlignet med moderne produksjonsmetoder, gjorde Weber prosjektet "live" i studio. Dette for å dra nytte av Ingrids levende engasjement, nøye forberedelser, dedikasjon til vokalprestasjonen og gleden av fremførelse. Dette førte til en formidling på denne EP’n som Ingrid håper du vil har stor glede av.

Ep`en vil være tilgjengelig hos over 200 digitale e-forhandlere over hele verden.

Medvirkende:

Troy Laureta, keyboards, arrangement. Han har i flere år spilt med Ariana Grande og flere andre artister.

Gregg Bissonette, trommer. Han har spiller sammen med blant annet Ringo Star.

Rhonda Smith, bass. Hun var en del av det utrolig bandet til artisten Prince og har spilt med en rekke andre artister.

Matt Bissonette, bass. Matt turnerer fortsatt som bassist for Elton John.

Tariqh Akoni, gitarist. Spiller i bl.a turnebandet til Josh Groban.

Demetrio "Dimitry" Scopelliti, gitar. Kjent i hele verden for sin produksjon av gitarer og musikk.

Korister på denne EP’n har vært: Will Wheaton (arrangementer), Bridgett Bryant og Jason Morale. Disse har koret fast for Michael Jackson, Phil Collins, Layla Hathaway og så mange flere.