I skrivende stund har Støren Kulturhus en person som rigger til konsert med «den kulturelle skolesekken», en person forbereder kiosk og utsalg til helgas dansegalla, en person jobber med plakater og grafiske oppsett og en person driver markedsføring. Inn mellom dette har vi tatt beslutningen om at det blir «Halloween på kulturhuset» i år også.

Halloween

Halloween på kulturhuset har blitt et såpass stort arrangement at det må gjennomføres. Men vi er nødt til å ta noen grep. I fjor hadde vi nesten 600 besøkende, og det krever litt plass. I stedet for mange bordaktiviteter og små aktiviteter som krever plass, planlegger vi å utvide med flere løyper. I mange år har vi hatt en løype i og rundt prestgården og i fjor utvidet vi denne med å gå gjennom Størenhallen. I år planlegger vi å lage en mindre løype for de litt mindre barna, som ender i en aktiviteter som stopp-dans, sang, musikk og bevegelse. Vi jobber også med å få besøk av vitensenteret og høytlesing som blir lydsatt av kulturskolen.

Korpsseminar

Vi er inne i tiden der korpsene setter inn trykket for å skape gode aktiviteter utover høsten og vinteren. Da er Støren kulturhus et fint sted å gjennomføre sine seminar. Snart er det lokale skolekorps som skal samkjøre seg og kulturhuset legger til rette med øverom, kino, basseng osv.

Visste du at?

Visste du at det nå er Støren Kulturhus som administrerer bassengtilbudet i Størenhallen? Vi har nå åpnet bassenget for offentligheten igjen. Bli med og svøm.

Knut Inge Solem, kulturhusleder

Visste du at det nå er Støren Kulturhus som administrerer bassengtilbudet? Bli med og svøm.