Ei ny kinouke med flere nye titler på menyen. Barneyndlingen Mamma Mø er tilbake. -Kan du ikke bare være en vanlig ku? undrer Kråka. -Da skjer det ingenting! Men det gjør det absolutt i «Hvem er du, Mamma Mø?» Det blir mord og mysterier å løse for den berømte detektiven Hercule Poirot i "Mord i Venezia", basert på en av bøkene av Agatha Christie. Dette er en Kinoklubb-film som gir medlemmer halv pris på billetten. Den store actionhelt-smeltegryta «Expendables4» kommer og leverer akkurat det vi forventer oss. Action, action, action og ballharde punchlines.

Må også nevne at det den 2.oktober er et lite drops i vente. Da setter vi opp Disney-klassikeren «Løvenes Konge» fra 1994, for å markere Disneys 100-jubileum. Dette blir nok til stor glede for både store og små.

Ukas storfilmer

Hvem er du, Mamma Mø?

Alle, 1t 6min, Animasjon/Barnefilm

"Kan du ikke bare være en vanlig ku?" undrer Kråka - "Da skjer det ingenting!" Men det er akkurat det Mamma Mø vil - hun elsker når det skjer ting!

Når Mamma Mø inspireres til å lage sin helt egen mø-sikal, gjør hun tilfeldigvis en stor del av den selv. Lillebrors kosebamse forsvinner under mystiske omstendigheter og alt er Mamma Mø sin feil.

 "Kan du ikke bare være en vanlig ku?" undrer Kråka - "Da skjer det ingenting!" Men det er akkurat det Mamma Mø vil - hun elsker når det skjer ting! Ikke bare slike triste ting. Sammen begynner Mamma Mø og Kråka å følge sporet til den savnede kosebamsenExpendables4

15 år, 1t 43min, Action

Bevæpnet med alt av våpen de kan få tak i og ferdighetene til å bruke dem, er The Expendables verdens siste forsvarslinje og teamet som blir kalt inn når alle andre alternativer har feilet.

En ny generasjon stjerner slår seg sammen med verdens største actionstjerner i et adrenalinfylt eventyr i The Expendables 4. Gjenforeningen av elite-teamet med leiesoldatene Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture og Sylvester Stallone får for første gang selskap av Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran og Andy Garcia. Bevæpnet med alt av våpen de kan få tak i og ferdighetene til å bruke dem, er The Expendables verdens siste forsvarslinje og teamet som blir kalt inn når alle andre alternativer har feilet. Men nye teammedlemmer med nye kampsport-stiler og taktikker kommer til å gi "nytt blod" en helt ny mening.

Mord i Venezia

12 år, 1t 43min, Krim/Thriller

Mord i Venezia er et krim-mysterium basert på en av bøkene om den berømte detektiven Hercule Poirot av Agatha Christie, og følger Mord på Orientekspressen og Mord på Nilen. Foto: 20th Century Studios

"Mord i Venezia" er et krim-mysterium basert på en av bøkene om den berømte detektiven Hercule Poirot av Agatha Christie, og følger Mord på Orientekspressen og Mord på Nilen.

Det er etterkrigstid, og Hercule Poirot har pensjonert seg og lever i selvpålagt eksil i en av verdens mest glamorøse byer, Venezia. På selveste halloween overtales han til å delta på en spirituell seremoni der det forsøkes å komme i kontakt med de døde, i et forfallent og hjemsøkt palass. En av gjestene blir myrdet og Poirot kastes inn i en uhyggelig situasjon omgitt av skygger og hemmeligheter.

Skolen med de magiske dyrene

Alle, 1t 33min, Familiefilm/Barnefilm

SKOLEN MED MAGISKE DYRENE er basert på de populære barnebøker skrevet av forfatteren Margit Auers.

 Ida flytter til en annen by, og er nå den nye jenta på Østre Skole. Hun får det vanskelig da den populære jentegjengen bestemmer seg for å fryse henne ut, men blir venn med en annen outsider; Benni. En dag introduserer læreren elevene for Mortimer Morrison, som reiser jorden rundt på jakt etter magiske dyr. Ida og Benni blir så de første i klassen som får tildelt sine egne dyr eller sjelevenner, og sammen må de løse mysteriet om skoletyven.

Kristian Moan