Størenhallen 50 år

Støren Kulturhus jobber på kryss og tvers med mange samarbeidspartnere. En av aktørene vi jobber mye med er frivilligsentralen. Nå har vi i tillegg koblet inn aktivitetskoordinatoren i kommunen og resultatet er første markering av Størenhallen 50 år. At Størenhallen er 50 år er en så stor begivenhet at det skal bli mange markeringer utover høsten, men vi starter allerede i juni.

I juni inviterer vi til Størenhallen 50 år: MG-lekene. Dette blir en dag med mye moro, lagspill og bankett med tilhørende pubkveld. Hele Midtre Gauldal er selvsagt invitert til MG-lekene. Deltakere ordner selv lag som skal innom disse konkurransene: Kanon med utkledning, volleyball og landhockey. Dette er en konkurranse der det blir delt ut pris for beste lag, beste utkledning og beste fair play.

Volleyball blir blant aktivitetene i MG-lekene.

På dagtid foregår konkurransene og på kvelden er det bankett med premieutdeling, kvelden avsluttes med en musikk, dans og hygge.

Vi oppfordrer alle til å begynne å tenke på lagsammensetning fra bygdene, innflyttere, utflyttere osv. Dette blir veldig spennende, og arrangementskomiteen har full tenning og arbeidslyst rundt markeringen av Størenhallen 50 år.

Lokalt innhold

Ja, vi er i kontakt med Budal Ungdomslag om årets revy, og det ser nå ut som de kommer til Støren Kulturhus med årets revy. Dette er noe vi setter stor pris på, og det begynner å feste seg som en tradisjon. Mer info om åpning av billettsalg kommer, men først skal vi gjennomføre No One Fights Alone. Årets arrangør er Hauka Mannskor og de har fått med seg et stjernelag til konserten.

Ditt hus, Din tid, Din opplevelse – Støren Kulturhus

Knut Inge Solem, kulturhusleder