Vi gleder oss til nok et nytt og spennende kinoår, og setter nå i gang forarbeidet til årets Nordiske Filmdager. Her inviteres skoler og barnehager til visning av nordiske filmer. I tillegg har vi et åpent program med tematikk rundt Norden og film. Den 13. februar arrangeres «Den store skolekinodagen». Da er det halv pris på skolekinovisninger som skoleklasser kan benytte seg av.

Poor Things (Premiere)

15 år, 2t 21min, Fantasi, Sci-Fi.

Poor Things er en utrolig fortelling om utviklingen til den unge kvinnen Bella Baxter (Emma Stone) som er brakt tilbake til liv av den eksentriske og geniale vitenskapsmannen Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Foto: Yorgos Lanthimos

Fra den kritikerroste filmskaperen Yorgos Lanthimos (The Favourite, The Lobster), kommer en utrolig fortelling om kjærlighet, oppdagelse og vitenskapelig dristighet.

Poor Things er en utrolig fortelling om utviklingen til den unge kvinnen Bella Baxter (Emma Stone) som er brakt tilbake til liv av den eksentriske og geniale vitenskapsmannen Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella er ivrig etter å lære og utforske verden, og nysgjerrigheten hennes fører henne ut på en reise sammen med Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), en sleip og utsvevende advokat. Frigjort fra sosiale konstruksjoner og fordommer, navigerer Bella seg gjennom livet og står etter hvert støtt i sine verdier om likestilling og frihet.

Filmen vant den prestisjetunge Gulløven på filmfestivalen i Venezia.

Anyone But You

12 år, 1t 43min, Romantikk, Komedie.

Det er bare en fornuftig ting å gjøre i denne romantiske komedien med Sydney Sweeney og Glen Powell. De må late som de er et par. Foto: Brook Rushton

Etter en fantastisk første date, slukker gnistene brått mellom Bea og Ben. Helt til de møtes igjen på et bryllup i Australia. Da er det bare en fornuftig ting å gjøre: late som de er et par.

Bukkene Bruse på badeland

Alle, 1t 10min, Animasjon, Komedie, Barnefilm.

De populære Bukkene Bruse.

Gjør deg klar for en helsprø versjon av dette klassiske eventyret basert på de bestselgende bøkene om Bukkene Bruse!

Du har sikkert hørt eventyret om de tre Bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete? I denne helsprø versjonen av eventyret gidder ikke de tre Bukkene å dra til setra nok en gang. Det blir alt for mye styr med trollet. I år skal de på Badeland! Samtidig legger det skrubbsultne Trollet en plan, sammen med sine utspekulerte kråkevenner vil han forsøke å overraske Bukkene med alskens skitne triks. Vil de tre Bukkene til å klare å komme seg til badeland uten å bli spist?

Film er best på kino!

Kristian Moan, Støren kulturhus..